Home Informatie Producten Projecten Contact
producten >  

Producten

Wij kunnen de markeringen voor u verzorgen in de volgende materiaalsoorten:

Reflecterende wegenverf
Reflecterende wegenverf is beschikbaar op asfaltwegen, parkeerterreinen en klinkerbestrating en naast thermoplast meest toegepast materiaalsoort. Reflecterende wegenverf is in diverse kleuren leverbaar. Reflecterende wegenverf is toepasbaar als belijning en figuratie.

Markeringsverf
Markeringsverf is toepasbaar op betonvloeren, voornamelijk in bedrijfshallen. Markeringsverf is in diverse kleuren leverbaar.

Themoplast
Thermoplast kan worden toegepast op asfaltwegen en is een duurzaam product. Thermoplast is toepasbaar als belijning en figuratie alleen in de kleur wit.

Sprayplast
Sprayplast kan worden toegepast op asfaltwegen en is een semi-duurzaam product. Sprayplast is toepasbaar als belijning in de kleur wit.

Twee-componenten verf
Twee-componenten verf is toepasbaar op betonvloeren en wordt veelal gebruikt in parkeergarages. Twee-componenten verf is leverbaar in verschillende kleuren.

(Fietspad)coatings
(Fietspad)coatings kunnen worden toegepast op asfaltwegen, klinkerbestrating en op vloeren. De (fietspad)coatings zijn leverbaar in verschillende kleuren. De coatings kunnen ook aangebracht worden in bepaalde vormen / figuren.

Wegmarkeringstape
Wegmarkeringstape wordt voornamelijk toegepast als tijdelijke markering. Wegmarkeringstape is makkelijk te verwijderen en leverbaar in meerdere kleuren.



 
          Pelle Markeringen B.V. | Steenweg 74 | 4181 PV | Waardenburg | Tel.: 0418 - 594190 | info@pellemarkeringen.nl        Print deze pagina